ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποστολή σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφορών

Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται εντός 24-48 ωρών, για παραγγελίες που αποστέλλονται στο νομό Θεσσαλονίκης. Παραγγελίες που αποστέλλονται στην υπόλοιπη Ελλάδα θα παραδίδονται σε 1-4 εργάσιμες ημέρες. Για δυσπρόσιτες περιοχές και νησιωτικούς προορισμούς σε 3-6 ημέρες.

*Οι παραπάνω ημέρες ισχύουν για παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέχρι τις 12. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 12 θα εκτελούνται την επόμενη ημέρα.

Αποστολή με μεταφορική εταιρεία 

Η αποστολή εντός του νομού θα πραγματοποιείτε με εταιρεία ταχυμεταφορών .Η αποστολή στην υπόλοιπη Ελλάδα θα πραγματοποιείτε με εταιρεία ταχυμεταφορών, με εξαίρεση τα ογκώδη αντικείμενα, που θα αποστέλλονται με εταιρία γενικών μεταφορών (πρακτορείο). Κατόπιν αιτήσεως του πελάτη, είναι δυνατή η αποστολή ογκώδη αντικειμένων με εταιρία ταχυμεταφορών. Στην περίπτωση αυτή τα μεταφορικά βαρύνουν τον πελάτη και καθορίζονται κατόπιν συνεννοήσεως με την εταιρία μας.

Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής παραγγελιών και εκτός Ελλάδος. Στην περίπτωση αυτή ο τρόπος και τα έξοδα αποστολής καθορίζονται κατόπιν συνεννοήσεως με την εταιρία μας.

Οι χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί και μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις συνθήκες, όπως απεργίες ή ακραία καιρικά φαινόμενα. Στους χρόνους παράδοσης δεν προσμετρούνται σαββατοκύριακα και αργίες.

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του πελάτη. Η εταιρία μας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχών ζημιές που θα προκληθούν κατά την μεταφορά.

*Σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα της IATA, ως ογκώδες αντικείμενο ορίζεται οποιοδήποτε αντικείμενο του οποίου το ογκομετρικό βάρος είναι μεγαλύτερο του πραγματικού. Τότε η χρέωση πραγματοποιείτε με βάση το ογκομετρικό βάρος της συσκευασίας. Το ογκομετρικό βάρος δίνεται από τον τύπο: (Μήκος * Ύψος * Πλάτος) / 5000 όπου οι διαστάσεις υπολογίζονται σε εκατοστά.

Παραλαβή από το Κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από οποιοδήποτε από το κατάστημά μας, χωρίς κανένα επιπλέον έξοδο αποστολής.
Η παραγγελία σας θα βρίσκετε στο κατάστημά μας εντός 24-48 ωρών. Ένας από τους συνεργάτες μας θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας ενημερώσει για την δυνατότητα παραλαβής της.

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

  • Για Θεσσαλονίκη, Χερσαία και Νησιωτική Ελλάδα:

Για παραγγελίες άνω των 80 ευρώ και έως 4 κιλά δεν θα υπάρχει κόστος μεταφορικών. Ισχύει για προϊόντα που αποστέλλονται με εταιρεία ταχυμεταφορών και δεν είναι διαθέσιμη η επιλογή της αντικαταβολής. Για παραγγελίες κάτω των 80 ευρώ, η χρέωση θα είναι 4,00 ευρώ για τα πρώτα 2 κιλά και 1,50 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. 

Η χρέωση αντικαταβολής είναι 3 ευρώ.

  • Για απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές:

Για παραγγελίες άνω των 80 ευρώ και έως 4 κιλά δεν θα υπάρχει κόστος μεταφορικών. Ισχύει για προϊόντα που αποστέλλονται με εταιρεία ταχυμεταφορών και δεν είναι διαθέσιμη η επιλογή της αντικαταβολής. Για παραγγελίες κάτω των 80 ευρώ, η χρέωση θα είναι 4,50 ευρώ για τα πρώτα 2 κιλά και 1,50 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. 

Η χρέωση αντικαταβολής είναι 5 ευρώ.

*Οι δυσπρόσιτες περιοχές καθορίζονται βάσει του Τ.Κ από την εταιρεία Courier που συνεργαζόμαστε.