Προφίλ

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Στο χώρο των υδραυλικών υπηρεσιών βρισκόμαστε από το 2003 ενώ ως εταιρεία λειτουργούμε από το 2012. Απογοητευμένοι από την κακή φήμη που συνόδευε τους υδραυλικούς αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια εταιρεία η οποία θα άλλαζε τα πράγματα στον τομέα των υδραυλικών υπηρεσιών. 
Και το όραμα ξεκίνησε να υλοποιείται!  
Αρχικά, ασχοληθήκαμε με υδραυλικές υπηρεσίες και εγκαταστάσεις, εγκαταστάσεις θέρμανσης, αερίου και ανακαινίσεις μπάνιου. Συνεργαστήκαμε με μεγάλες εταιρείες και αποκτήσαμε εμπειρία στην συντήρηση πισίνας. Είμαστε επίσημοι συνεργάτες της Leroy Merlin και έχουμε αποκτήσει μεγάλη επιδεξιότητα στην τοποθέτηση ντουζιέρας, επίπλων μπάνιου, ηλιακών συστημάτων και πολλών άλλων.
Σύντομα, επιλέξαμε να εξειδικευτούμε στον τομέα της επεξεργασίας νερού, γιατί η ποιότητα του νερού που εισέρχεται στον οργανισμό μας είναι καθοριστικής σημασίας για την υγεία μας. Γι΄ αυτόν το λόγο, θέλουμε να προσφέρουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε καλής ποιότητας πόσιμο νερό. Με τα συστήματα φίλτρανσης που προτείνουμε αυτό μπορεί και γίνεται πραγματικότητα για δεκάδες ανθρώπους κάθε μήνα.
Στην πορεία, διαπιστώσαμε ότι για να μπορούμε να εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εμπειρία ήταν απαραίτητο να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα, εκτός από υπηρεσίες. Αυτόν το στόχο έχει και το φυσικό μας κατάστημα και το eshop. 
Στην aboutwater θα βρείτε αυτό που θέλετε! Κι αν δεν το βρείτε στο eshop, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για την εξυπηρέτησή σας.
Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι, το Blog μας ανανεώνεται συνεχώς με ιδέες, συνδυάζουμε ποιότητα και τιμή στα προϊόντα μας, παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση, και το σημαντικότερο, είμαστε εκεί πριν και μετά από κάθε αγορά για να σε βοηθήσουμε με οτιδήποτε χρειαστείς!
Αυτά ήταν λίγα λόγια για μας.. ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε σύντομα!
Η ομάδα της aboutwater

cms-img