Οι 5 μεγαλύτερες τάσεις στο σπίτι του 2021!

Οι 5 μεγαλύτερες τάσεις στο σπίτι του 2021!

Σχεδιάζεις μια μεγάλη αλλαγή στο σπίτι σου ή θέλεις μια ανανέωση; Είτε σκέφτεσαι την ανακαίνιση είτε όχι, εμείς συγκεντρώσαμε για εσένα τις 5 μεγαλύτερες τάσεις για το σπίτι του 2021 από το εξωτερικό και τις προσαρμόσαμε στα ελληνικά δεδομένα!

Τώρα που οι περισσότεροι περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι ας το εκμεταλλευτούμε και ας το μεταμορφώσουμε!

1. The outside in

Αν απολαμβάνεις τον περίπατο σε ένα δάσος..στο βουνό ή σε έναν όμορφο κήπο τότε αυτή η τάση είναι για εσένα!

Δεν είναι υπερβολή αλλά το 2021 φέρνει την φύση κυριολεκτικά μέσα στο σπίτι μας!

Από το κυπαρισσί και το σμαραγδί μέχρι το τροπικό πράσινο και το πράσινο της μέντας όλες οι αποχρώσεις που συναντώνται στη φύση είναι τάση!

Σε πλακάκια τοίχου.. δαπέδου.. γυαλιστερά ή ματ..σε χρώματα τοίχου..σε ταπετσαρίες..

Αν δεν έχεις στο πρόγραμμα μεγάλες αλλαγές ή κάποια ανακαίνιση μπορείς να δοκιμάσεις αληθινά (ή ψεύτικα, αλλά δεν το συστήνουμε) φυτά εσωτερικού χώρου και ταπετσαρίες με λουλούδια! Έτσι θα μεταμορφώσεις μια γωνιά του σπιτιού σου σε καταφύγιο της φύσης!

2. Geometry style

Πλακάκια σε γεωμετρικά σχήματα! Ή θα τα λατρέψεις ή θα τα φοβηθείς! Να μην σου αρέσουν αποκλείεται!! Υπάρχει τόσο μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα που είναι βέβαιο ότι κάποιο θα σου κλέψει την καρδιά! Κι αν σκέφτεσαι την ανακαίνιση μπάνιου τότε Πρέπει να τα δεις!! Μπορείς να επενδύσεις έναν ολόκληρο τοίχο, τον μισό, ή να κάνεις κάποιου είδους ombre..

3. Make the difference

Χρειάζεσαι ανανέωση αλλά όχι ανακαίνιση; Μπορείς να αλλάξεις εντελώς το μπάνιο ή την κουζίνα σου αλλάζοντας βρύση!

Και αν δεν το πιστεύεις και δεν σε συγκινούν οι απλές μαύρες, άσπρες, μπρονζε ή χρωμέ βρύσες.. μπορείς να σχεδιάσεις την βρύση που θέλεις στο χρώμα που θέλεις κι εμείς να κάνουμε το όνειρό σου πραγματικότητα!! Ό,τί κι αν σκεφτείς μπορούμε να το φτιάξουμε για σένα! Από το μηδέν!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις χειροποίητες βρύσες επικοινώνησε μαζί μας!

4. Wall floor

Αφορά μόνο όσους κάνουν κάποιου είδους ανακαίνιση αλλά είναι από τις πιο αγαπημένες και ξεχωριστές ιδέες που αξίζει να δοκιμάσεις τώρα ή αργότερα!!! Θα συνεχίσεις να τη βλέπεις για πολύ ακόμη.....! Γι'αυτό και της δώσαμε μία θέση στο top 5! Πρόκειται για υπέροχα πλακάκια, πίνακες ζωγραφικής, με σχέδια η χωρίς, πλακάκια που θα νόμιζε κανείς ότι προορίζονται για τοίχο αλλά τώρα βρίσκονται στο πάτωμα!!

5. Simplicity

Η αφαίρεση είναι ο πιο γρήγορος δρόμος για να πετύχεις την απλότητα! Ιδιαίτερα, στο μπάνιο σου, που χωρίς ανακαίνιση δεν μπορείς να διορθώσεις χρώματα και σχήματα ώστε να είναι αρμονικά και απλά. Στους υπόλοιπους χώρους αυτό είναι πιο εύκολο! Προτιμούμε γήινους τόνους και όχι έντονες χρωματικές αντιθέσεις για να πετύχουμε αυτό που το μάτι μας θα μεταφράσει απλό. Ίσως τολμήσουμε να δοκιμάσουμε ένα αυτοκόλλητο στα πλακάκια της κουζίνας.

Και οπωσδήποτε αφαιρούμε διακοσμητικά!Ειδικά αν ανήκουμε στα παραδοσιακά ελληνικά σπίτια που φιλοξενούν μπομπονιέρες από γάμους που κανείς δεν θυμάται μέχρι αμέτρητες κορνίζες...θα νιώσουμε τεράστια διαφορά αφαιρόντας τα!

All comments

Leave a Reply