Μπάνιο

Μικρές αλλαγές

κάνουν μεγάλη διαφορά

Shop Now

Προσιτή πολυτέλεια στο μπάνιο

Shop Now

Προσιτή πολυτέλεια στην κουζίνα

Shop Now

Η ποιότητα είναι πάντα μια καλή επένδυση

Shop Now

Η εταιρεία aboutwater ιδρύθηκε με σκοπό να διευκολύνει την πρόσβαση στο νερό και να δώσει λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα σχετίζεται με αυτό. Σύντομα επιλέξαμε να εξειδικευτούμε στον τομέα της επεξεργασίας του νερού, γιατί η ποιότητα του πόσιμου νερού επηρεάζει άμεσα την υγεία μας.

Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας για ένα σπίτι όπως το ονειρεύεστε! Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να ανανεώσετε την καθημερινότητά σας! Για κάποιους είναι απλά νερό. Για εμάς είναι Ζωή.

Η δική μας ζωή, η δική σας ζωή.

Επιλεγμένες κατηγορίες

Δείτε προϊόντα από τις επιλεγμένες κατηγορίες

Φίλτρα νερού


Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε καθαρό, ασφαλές νερό υψηλής ποιότητας. Είτε πρόκειται για την βρύση, το ντους, το πλυντήριο ή την αποσκλήρυνση διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Εσείς γνωρίζετε τί χρειάζεστε εμείς γνωρίζουμε πώς θα το αποκτήσετε.


Ρωτήστε μας!


Ανακαίνιση μπάνιου


Θέλετε να μεταμορφώσετε το μπάνιο σας;

Είτε σκέφτεστε την μερική ανακαίνιση είτε την ολική ανακαίνιση, έχουμε τα ιδανικά προϊόντα για να δημιουργήσετε, να ανανεώσετε ή να επιδιορθώσετε το μπάνιο σας! Ανακαλύψτε τα στην καρτέλα Μπάνιο.
Λάβετε προσφορά άμεσα για ανακαίνιση μπάνιου εάν βρίσκεστε στην περιοχή της Θεσσαλονίκης


Ζητήστε προσφορά

Testimonials

Είπαν για μας

From Our Blog

There are latest blog posts